Az akusztika és az áthallás szubjektív dolgok?

IGEN!

Míg Ön megőrül a szomszéd éjszaka áthallatszó horkolásától, addig párját ez abszolút nem zavarja és teljes békében tud aludni. Viszont Ő a másik szomszédból áthallatszó gyerekzsivajtól van kiborulva délután, miközben Ön a zsivajt szinte észre sem veszi…

Vagy 

– „Drágám, ez a hangverseny élvezhetetlen ebben a templomban, minden hangjegyet háromszor hallok.”

– „Dehogy is, drágám, ilyen sok zenész játszik és milyen szépen szól együtt!”

S még hány, és hány ilyen szituációt tudnánk felsorolni…

 

Vajon mi szubjektív, ha nem ez?

 

Mivel az ezzel a tudománnyal foglalkozó embereket HangMérnöknek hívjuk, ezért természetesen ezeket a dolgokat is pontosan lehet mérni. (Korunk materiális beállítottságú embere egyébként is csak azon dolgokat fogadja el, amit meg lehet mérni.)

 

És ha mérhető, mi meg is mérjük Önnek! Legyen szó helyiségek közti áthallásról, környezeti zajterhelésről, egy terem (iroda, tárgyaló, aula…) visszhangproblémájáról, vagy akár egy stúdió/házimozi akusztikájának javításáról.

Természetesen ezt a szolgáltatásunkat az ország teljes területén bárhol el tudjuk végezni, és mérési jegyzőkönyvet is kiállítunk, ha arra van szüksége.

 

Mérési díjaink függenek a mérési feladat helyétől és a mérés bonyolultságától. Pontos árakért kérjük, keresse kollégáinkat.

Hőszigetelési akció!

Segítünk fűtésköltségeinek csökkentésében!

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához