Cégünk több, mint egy évtizede foglalkozik hangszigetelési és akusztikai problémák megoldásával. Kollégáink mögött több száz, sőt több ezer sikeres lakossági zajártalommal kapcsolatos probléma megoldása van, különböző, az adott problémának megfelelő anyag felhasználásával és a megfelelő rétegrend kialakításával.

Számos zenei próbatermet és házimozi helyiséget alakítottunk ki, továbbá jó néhány rádióstúdió kivitelezésében (Petőfi 1-2 stúdió, Kossuth 1-2 stúdió, Dankó…) vettünk részt.

Ezen tapasztalatokkal felvértezve és a megfelelő szakmai háttérrel rendelkezve, vállaljuk a tevékenységi körünkbe tartozó munkálatokat megelőző helyszíni felmérést az ország teljes területén.

Tevékenységi köreink:

  • hangszigetelés

  • terem akusztika

  • zajárnyékolás

  • stúdió építés

  • házimozi építése

  • beltéri hőszigetelés


A probléma személyes vagy telefonon történt egyeztetése után a feladat jellege szerint műszaki, szükség esetén akusztikai szakértő kollégánk személyes felmérést végez, majd elkészítjük a leghatékonyabb megoldást tartalmazó ajánlatot.

A helyszíni felmérésnek díja van (feladattól függően, előre meghatározzuk a díjat).

A díj tartalmazza: 

A helyszíni felmérést követően kiválasztjuk a legmegfelelőbb anyagokat és elkészítjük ajánlatunkat mely tartalmazza az anyagok meghatározását, a technológiai anyagszükségletet, valamint a kivitelezést. 

A fenti tevékenységi körökbe tartozó problémák megoldásában és természetesen a hozzájuk kapcsolódó számos felmerülő kérdés megválaszolásában segítenek kollégáink, legyen szó tanácsadásról, tervezésről, akusztikai mérésről, az anyagválasztáson keresztül a kivitelezésig.

Kollégáink elérhetőségeit a kapcsolat menü pont alatt találja

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához