Szeretettel köszöntjük a Hang Stop weboldalán.  Cégünk 15 éves szakmai tapasztalata alapján állította össze azon hangszigetelő, hőszigetelő és akusztikai termékek választékát, melyet forgalmaz.  Minden forgalmazott termékünket alkalmaztuk/alkalmazzuk kivitelezéseink során és ezáltal megtapasztaltuk hatékonyságukat. Vannak termékek melyek önmagukban is kiváló hangszigetelő vagy hangelnyelő anyagok és vannak olyan termékek, melyek más termékek együttes alkalmazásával teljesítenek a legjobban. 

 

A termékek együttes alkalmazásának megoldásait mindig az adott feladat határozza meg,
hő-, vagy hangszigetelési, esetleg akusztikai kérdések esetén is. Bemutatótermünkben mintafalakon megtekinthetők a különböző szigetelési és akusztikai megoldások. Segítséget nyújtanak olyan kérdések megválaszolásában mint: mely rétegrend is lenne a legmegfelelőbb? mennyit vesz el a szigetelés a térből? 

 

A termékek és szolgáltatások ötvözésével komplett és innovatív megoldásokat kínálunk mennyezeti, oldalfali és padló hangszigetelésre, beltéri hőszigetelésre, legyen szó panel, vagy társasházi lakásról, sorházról, iker, vagy családi házról. 

 

Teremakusztikai problémák kezelésében is teljeskörűen támogatjuk Ügyfeleinket az irodák, szerverszobák, intézmények (iskolák, óvodák), orvosi rendelők, szállodák, vendéglátóhelyek, (fitneszterem, szépségszalon, fürdők/uszodák), stúdiók, zeneszobák, házimozik, kialakításáról, felújításáról, vagy bármilyen ipari- és egyéb zajárnyékolás kivitelezéséről.

 

Az ötlettől a megvalósulásig…

A szektorban egyedülálló és hiánypótló beruházás célja a szakmai összefogás és a komplett kiszolgálás megvalósítása, a tervezéstől a kivitelezésig. 

A beltéri hő- és hangszigetelés, akusztikai anyagok területén mind a beépített, mind a dekoratív megoldásokra vonatkozóan széleskörű anyag választási lehetőséget kínálunk tanúsítványokkal rendelkező, piacvezető termékek palettájából. A szakmai fejlődés szem előtt tartása mellett folyamatosan követjük az innovációkat, és mihamarabb elérhetővé tesszük a piacon fellelhető hazai és nemzetközi újdonságokat partnereink számára.

Magán vásárlók, közintézmények/irodák, ipari ügyfelek, tervezők és kivitelezők igényeit is maximálisan kielégítjük, hiszen az első kapcsolatfelvételtől a legmagasabb szintű kivitelezésig végig támogatjuk Ügyfeleinket, tanácsadással, hivatalos mérésekkel, gyors, pontos, és szakszerű kivitelező stábbal. Minden esetben ügyfélközpontú, rugalmas, megbízható, garanciális munkavégzést biztosítunk megrendelőink számára. 

Célunk, hogy a Hang Stop egyfajta „tudásközponttá” váljon a hangszigetelés és akusztika területén, ahol szakmai bemutatókkal, tanácsadással segítjük a tervezők, a mérnökök, a belső építészek, és a kivitelezők munkáját. 

 

 

Az Ön nyugalmáért!

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához