Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek a lehető legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtsuk, ezért nem csak akusztikai, valamint hang- és hőszigetelő termékeket ajánlunk, de ezek megtervezésében, felhelyezésében, felépítésében is segítséget nyújtunk.

Miben állunk rendelkezésre és mi általában a kivitelezés menete?

Minden probléma egyedi, így minden megoldás is az, így első lépés, kevés kivételtől eltekintve, a helyszíni felmérés, melynek során kollégáink személyesen egyeztetnek Önnel a problémás helyszínen. Munkatársaink ilyenkor feltérképezik az adott helyiséget, területet. Amennyiben lehetséges, megfigyelik a zajforrásokat, milyen jellegű zajok keletkeznek, milyen méretű és funkciójú területen kell a problémát megszüntetni, csökkenteni. Egyeztetni tudják, hogy van-e valamilyen speciális kívánság a felhasznált anyagokkal vagy a kivitelezéssel kapcsolatban. Személyesen Önnel beszélik meg, hogy milyen mértékben tudják a zajhatásokat kiküszöbölni, megszűntetni, szükség van-e hőszigetelésre is a hangszigetelés mellett, milyen megoldások jöhetnek szóba. Így lehetőség van arra, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást / megoldásokat találjuk meg a hang- és hőszigetelési problémákra.

A felmérés után, a helyszínen megbeszéltek alapján elküldjük Önnek a kollégák által elkészített Árajánlatot. Ebben az anyag és munkadíj mellett rövid műszaki tartalmat is adunk, hogy Ön is pontosan lássa, mit tartalmaz az ár. Mellékelve küldünk bővebb ismertetőt is a felhasználásra szánt termékekről, melyben kiegészítő információkat talál (színek, méretek, technikai adatok, környezetbarát termék, stb.) Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, a várható munkamenet a következő:

 • kollégánk legyezteti Önnel a munkakezdés napját (a kivitelezés várható időtartamát, hosszát az árajánlatunkban előre feltüntetjük)
 • közben, ha szükséges, elkezdjük az előkészítési munkákat műhelyünkben (faanyag előkészítése, méretre és formára vágások, panelfestési munkák)
 • a legyeztetett időpontban a kivitelezést végző kollégáink megérkeznek Önhöz a szükséges anyagokkal együtt és megkezdik a munkát. Természetesen folyamatosan ügyelnek arra, hogy a lehető legkisebb „felfordulást” okozzák.
 • a munkálatok befejeztével (több napos munka esetén a munkanap végén) kollégáink összepakolnak és össze takarítanak maguk után

Milyen előkészítési munkákat végeznek kollégáink?

 • a SOUNDAQ akusztikai panelek formára és méretre vágását
 • a SOUNDAQ panelek festését
 • akusztikai panel keretek elkészítését, szükség esetén festését

Milyen kivitelezési munkákat végeznek kollégáink?

 • a szigetelendő falfelület előkészítését (pl. elektromos szerelvények leszerelése)
 • az árajánlatban szereplő hangszigetelő rétegrend kialakítását a meglévő falszerkezetre, mennyezetre vagy padlózatra. Ezek többek között a következők: akusztikai kartonok felhelyezése, faváz kiépítése, szigetelőanyaggal történő réskitöltés, gipszkarton felszerelése illetve hangszigetelő ragasztása, fali- és mennyezeti panelek felszerelése, akusztikai panelek felhelyezése, csövek zajszigetelése

Amiben kollégáink nem tudnak segíteni:

 • amennyiben a záró hangszigetelő felület gipszkarton, annak glettelését és festését kollégáink nem vállalják
 • falbontási munkákban
 • villanyszerelési munkákban (természetesen, a helyükön maradó szerelvényeket visszahelyezik, da át nem helyeznek kapcsolókat, dugaljakt, azokat minden esetben villanyszerelő szakembernek kell elvégeznie)

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához