Az IsoPLAAT alátétlemezek gyártásához használt technológia környezetbarát, ökológiai lábnyoma kicsi.  Lágyfa rostokból készül, ragasztó és más kémiai kötőanyagok hozzáadása nélkül. Nyersanyagként csak minőségi faforgácsot használnak Az IsoPLAAT alátétlemezek előállításához. Faforgácsot őrölnek, a rostot összekeverik vízzel, sajtolják és szárítják; így a fa természetes gyantái kötőanyagként működnek.  A farostlemezek megtartják a fa összes előnyös tulajdonságát: úgymint tartósság, viszkozitás, melegség és egészségesség. Bővebben »

Danosa M.A.D. 4 mm vastag módosított bitumen membrán, amit speciális műanyag felülettel láttak el mindkét oldalán. Nagy sűrűsége és hajlékonysága miatt hangcsillapító hatékonysága az ólomlemezéhez fogható. Komoly hangszigetelési tulajdonságokkal bír a nagyon nehezen csillapítható mély hangok frekvenciáin. A 4 mm vastag Danosa M.A.D. hangcsillapítási tényezője Rw: 68 dB. A gipszkarton felületek közötti rezonancia elnyelésével a Danosa M.A.D. falburkolati gipszkartonozásnál, épített gipszkarton válaszfalaknál tervezhetővé teszi a hangszigetelési szabványértékek elérését. Bővebben »

A Green Glue zajszigetelő gél tompítja a falszerkezet rezgését azáltal, hogy csökkenti a zaj energiaátadását a helyiségek között. A gél jelentősen csökkenti a szerkezet által kibocsátott hangot, és csökkenti a belső zajt is. A Green Glue gél piacvezető pozícióját kiváló hangszigetelési tulajdonságain túl végtelenül egyszerű alkalmazhatóságával és kiemelkedő költség hatékonyságával érte el. Kiválóan használható nem csak új építésű falszerkezetekben, hanem az utólagos hangszigetelési megoldások során is. Napjaink egyre nagyobb problémája a zajártalom. Bővebben »

Az ISOTEX szigetelőrendszer paneljei nem egyszerű felületi burkolók: használatukkal a hangszigetelés (22 dB), és a hőszigetelés (0,049-0,050 W/mK mindegy, hogy hideg, vagy meleg ellen) is egycsapásra megoldható, mindezt dekoratív formában. További előnye, hogy a panelek nyersanyaga természetes alapanyagból, fa őrleményből készül, káros kemikáliák hozzáadása nélkül, így a termék ökológiai lábnyoma kevésbé terheli bolygónkat. A gyártási eljárás és az anyag környezetbarát, nem bocsát ki káros anyagokat (allergénmentes), így biztonsággal alkalmazható kisgyermekek, allergiával és asztmával küzdők környezetében is. Bővebben »

A Texsa az építőipar vízszigetelő megoldásainak gyártásával foglalkozó világvezető csoport része, a fenntartható fejlődésre összpontosít és több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik. A spanyol Texsa vállalat vízszigetelő, hő- és hangszigetelő termékeket, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítő anyagokat gyárt és forgalmaz. A cég szorosan kapcsolódik az építőiparhoz, méghozzá olyan előnyös módon, ami mára világszerte felkeltette az érdeklődést. A világ minden tájáról származó építészek, mérnökök, alkalmazók és disztribútorok működnek együtt szorosan a Texsa Systems-szel olyan új termékek és rendszerek előállítása érdekében, amelyek képesek leküzdeni a 21. század építészeti kihívásait. A Texsa termelési helyszíne Castellbisbal (Barcelona). A Texsa az építési, felújítási, forgalmazási és építési munkák ágazatát szolgálja, a szektorok különféle igényeihez igazított termékekkel és rendszerekkel. Bővebben »

Ezek a Bakonytherm ZajStopp 10/50 NF és ZajStopp 20 NF hanggátló téglák, amelyek mindössze 10 cm-es vastagságban az 54 dB-es illetve 20 cm-es vastagságban az 55 dB-es hanggátlást teljesítik. A téglák kifejlesztése mellett, nagy hangsúlyt fektett a gyár a hangszigetelés gyakorlati problémáinak megoldására, odafigyelve a falak építésére, vakolására. Ezáltal a legjobb, legoptimálisabb megoldást biztosítjuk. A ZajStopp téglákhoz biztosítjuk a falazáshoz szükséges ZajStopp-F5 rezgéscsillapító falazóhabarcsot is. Bővebben »

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához