Önt is megrémíti a magas fűtésszámla?

18 fok a lakásban?


A magas fűtésszámlák egyik oka lehet a nem megfelelő szigetelés.
Rengeteg pénzt és energiát fektetünk otthonunk melegen tartásába, azonban ennek nagy része kiszökhet házunkból ha nem megfelelően szigeteltek a falak.

Mit tehetünk az alacsonyabb fűtésszámla érdekében?

Belső hőszigetelés, egy jól bevált módszer a fűtésköltség csökkentésére!
Az Isoplaat alátétlemezek kiváló védelmet nyújt télen a hőveszteség ellen. A természetes alapanyagok használata szabályozza a szigetelt helyiségek mikroklímáját és biztosítja a magas felhasználói kényelmet.
Az Isoplaath – mely a beltéri hőszigetelésben élen jár!

Segítünk kitalálni, hogy csökkentheti hatékonyan a fűtésköltséget .

A belső hőszigetelés megakadályazza a fakal intenzív hővesztését. A falburkolat felületi hőmérséklete közel azonos a szobában lévő levegőével. – Ezért megszünik a falak hideg sugárzása, jelentősen javúl a hőérzet, jobb konfortérzet melet nem kel túlfűteni a lakást. Alacsonyabb szobahőmérsékletnél is jól érezzük magunkat, ez hatékony energiamegtakaritást jelent és bonuszként a peneszesedést kialakulását is gátolja.


Kérje kedvezményes hőszigetelési ajánlatunkat!Amennyiben 15 nm-nél nagyobb területenre nálunk szerzi be az anyagokat és nálunk végezteti a kivitelezési munkát 20 % kedvezményt adunk a végösszegből!


Már csak 3 hónap! Még nem késő belevágni!

A gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítására vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás 2022.december 31.-ig, még nem késő neki látni.

Elérhetőségek:
+36 (20) 453 8337
info@hangstop.hu

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Töltse ki az adatokat az ingyenes mintához